zaterdag 28 augustus 2010

Nog twee fietsdagen ............




zaterdag 28 augustus : wie is er jarig vandaag ???
Ondertussen staan er 3400 km op onze teller en zijn we in Korinthos op twee fietsdagen van Athene.
Het blijft hier bloedheet maar geloof het of niet, je went daar ook wel aan en we hebben steeds een lichte zeebries die het dragelijk maakt.
Vandaag snipperdag en deze morgen met het grieks openbaar vervoer (perfekt op tijd !) naar Korinthos (oa tempel Apollo). Hier niet veel toeristen en je voelt reeds dat het einde van de vakantieperiode nadert.
We staan op nette camping die uitgeeft op het keienstrand dus hebben we vandaag een beetje de toerist uitgehangen (een ijsje, een biertje, een slaatje...)
Morgen fietsen we langs kanaal van Korinthe en verder naar Kineta (overnachting); 's anderendaags hopen we een kleine overzet de kunnen nemen naar het eiland Salamina en dan overzet naar Pireas omdat het bijna niet doenbaar is met de fiets.

2 opmerkingen:

  1. Mijn ouders hebben me altijd geleerd om "niet jaloers te zijn", maar zoals dat gaat met opvoeden : je kan het wel proberen, maar garantie is er niet. Ja, jaloers ben ik inderdaad, stikjaloers ! Zo met zijn tweetjes tot in Athene kunnen fietsen... In het beste geval geraak ik met de fiets in Waimes, maar Wenen of Istambul zal voor een volgende keer zijn.
    Athene in zicht ! En nu ? Voor het Belgische weertje moet ge U in elk geval niet haasten !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet nog van de laatste warme dagen. 't Is hier minder dan 20°. Blijf voorzichtig en doe de groeten aan Aristoteles en de zijnen.

    thomas

    BeantwoordenVerwijderen