donderdag 12 augustus 2010

zomaar enkele foto's











4 opmerkingen:

  1. Hallo Ver-Michel-a
    Vichte is calling you. Hoe is ter mee goed volgens onze bescheiden kennis van meerdaagse fietsreizen. Fantastisch dat jullie reeds zo ver zijn, zonder grote problemen, en dat we dat alles kunnen volgen. Hebben ook een fietsdag ingelast (80 km) naar Moorsele tot aan Frans Verschatse en Dirk Vandaele. Ook 2 beklimmingen gedaan, 1 over de autostraden, een over de Leie (stijging tot 12%) Een eerste stap voor derdere fietsplannen?
    groetjes van R en J

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Vera & Michel,
    Onze internetverbinding blijft nu toch verder redelijk zijn best doen zodat we opnieuw kunnen genieten van jullie mooie reisverslag. Slovenië, Kroatië; het is zo leuk dit ietwat opnieuw te kunnen beleven via jullie foto's. Het ziet er precies nog uit als 35 j geleden (het noemde toen nog wel anders). Het oorlogsgeweld zal echter wel zijn sporen hebben nagelaten. Maar de natuur blijft wel ok,
    zoals de Plitvika-meren (prachtige foto's!).
    Ik geloof dat jullie een schitterende tijd beleven.
    Geniet nog verder van de fiets en al het moois dat jullie tegen komen.

    Vele groetjes van Myriam & Filiep. Sven & Dominique, Jules en Aube die hier op bezoek waren)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een positief bericht(je) van het thuisfront. Willy was terug op het appèl, weliswaar met de mountainbike. De combiné heeft hij tot het einde uitgereden, wetende dat bij de aankomst zijn rechter been merkelijk opgezwollen zal zijn. Schuilt er dan in ieder van ons een beetje masochist? Spaar maar een beetje warmte op voor hier, we kunnen die best gebruiken.
    Maurice.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bravo Michel en Vera,
    Leuk en boeiend om jullie fietsavonturen te lezen.
    Jullie zien er stralend uit !

    Groetjes, Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen