woensdag 22 juni 2011

Ornes - Kjopstad: 52 km

Een verhaal van watervallen en regen....Vorige nacht heeft het serieus geregend en gestormd.  We waren wat blij met onze knusse blokhut  en de extra donsdekens.

Pas om 11 u  vertrekken we 'droog ingepakt'  in de gietende regen. Een troostende gedachte : voor motards en auto-camper-toeristen regent het ook !
Het landschap verdwijnt in de nevel maar nu zijn het kolkende watervallen in alle formaten die de show stelen. Wij zijn de enige die daar blijkbaar oog voor hebben.

Geen zonnige picknick vandaag maar schuilen in een bushokje en warme erwtensoep klaarmaken. Ook dat heeft zijn charme.

Deze morgen hebben we vooraf een hytte geboekt om zeker met droge voeten in onze slaapzak te raken. Onze hut is een unicum :250 jaar oud, piepklein, met deuren van anderhalve meter, maar zeer gezellig ingericht. De was wordt binnenskamers opgehangen en wanneer Michel zijn voeten boven het kleine verwarmtoestelletje tegen de muur zet is het plaatje compleet !!
ps : bedankt Annemie voor de regenbroek van Koen. Ik zie er wel uit als een Michelin-vrouwtje maar ik moet er niet mee op de catwalk hé !

1 opmerking:

  1. morgen met de fiets (en de boot:) naar de vlaamse ardennen, maar hoop ooit toch eens gelijkaardige expeditie te ondernemen. take care en hou het droog!

    BeantwoordenVerwijderen