zondag 3 juni 2012

Vaderdag ??

Zondag 3 juni :

Neen dus, geen vaderdag vandaag maar toch heb ik M. getrakteerd !

Gelukkig nog alles 'droog' kunnen inpakken en dan voor het eerst gestart in de regen. De rit naar Sigmaringen is er weer een om 'in te kaderen' en dit niettegenstaande de regen. We fietsen door het dal van de Lauchert, een van die vele ongekende waterkes, door bossen, over onverharde maar goed berijdbare wegen of soms langs een verkeersarme weg, maar mét fietspad. Een traktaat op warme chocolade en croissants is welkom en tegen enen vinden we een hut bij een sportkamp waar we kunnen koken en picknicken. Het regent zelfs niet meer !


klaar voor de start ?

Sigmaringen staat bol van de geschiedenis maar hierover vind je alles in 'de boekskes'. We ontmoeten twee Duitse fietsers op weg naar Passau en ook wij volgen een tijdje de Donau, maar hier is het nog maar een 'Donau-ke'!

Het regent ondertussen opnieuw en we trekken de remmen dicht in Pfullendorf. Onbekend maar heel mooi. Morgen zeker bezoeken. Hotel Mohren is prima, de keuken ok en de muziek ... was het nu 70 of 80 ! en met een pintje wat bloggen terwijl het buiten giet .....

Morgen zouden we tot aan de Bodensee moeten fietsen maar dat zien we dan wel ! Slaapwel !


Pfullendorf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten