zaterdag 25 mei 2013

Rondje Arran, schitterend fietseiland !

En er wordt hier effectief wat afgefietst. "Hello en hello again" all day long, zou Wolfje meezingen, want we zien mekaar regelmatig terug of hebben mekaar op de Ferry ontmoet of in Brodick. Zo ook Julie en Ronny, twee fervente fietsers uit Glasgow die al heel wat wereld kms op de teller staan hebben. We ontmoeten mekaar opnieuw 's avonds in de pub en het wordt een late maar gezellige avond.

Vandaag was het genieten met G !
 67 schitterende km, niet te steil, zon, blauwe lucht en naar Schotse normen, een zuchtje wind. Arran is inderdaad een vakantie eiland, Schotland in mini zoals ze het hier promoten en ideaal voor fietsers. Er zijn wel geen fietspaden, enkel een weg voor iedereen maar iedereen is attent en vriendelijk. We wisten dat de weg rond Blackwaterfoot - lijkt wel een Indianenstam - volledig geblokkeerd was maar ook hier raken we, met wat geduld, door de werken.

Vandaag onze eerste men in kilt gezien ! Deze morgen een echte Highlander met armen en benen als boomstammen; deze avond een knappe Schot in gala tenu op weg naar trouwfeest! Dat ziet er helemaal niet mis uit !!.

Hotel Lochranza, in Lochranza, is een beetje expensive maar een wijntje op het zonnig grasplein voor hotel met zicht op de zee ......




Geen opmerkingen:

Een reactie posten