vrijdag 17 mei 2013

Zulte-Waregem kampioen ??

Hebben zopas op 'de redactie' gelezen dat Z.W. kans maakt om kampioen te worden ! Sorry, Anderlecht-fans, maar wij duimen voor  de ploeg van Dury en zijn gasten !

Terug naar onze rit van vandaag : zonnige maar frisse start en het wordt steeds frisser door de ijzige wind maar .... geen regen !
We volgen de NCN 1 (national cycling network), een trailway cycle route van Scarborough naar Whitby, off road, op sommige plaatsen slecht of zelfs bijna onberijdbaar door vele regen maar .... een schitterende route met ongelooflijk mooie vergezichten ! Dus, snel opschieten doen we niet maar daar storen we ons niet aan.
's Middags eten we broodjes tunafish in een visitor's center in Ravenscar - somewhere aan het eind van de wereld - en kiezen we opnieuw voor de oude spoorwegbedding. De brem staat in volle bloei, de weg fietst iets beter, de weiden zijn mals en groen, de schapen lopen er soms slecht geschoren bij en de wind staat op kop !
Via Robin Hoods Bay fietsen we Whitby binnen, een echt Engels kustplaatsje met echte Engelse toeristen, met veel wind en veel pubs, maar met een prachtige b&b, the White Linen Guest House, our house for this night!
38 km off road




M on the NCN 1




Wachten op zon en klanten

1 opmerking:

  1. 't Is hier ook nog een beetje wachten op de zon, maar geduld is nen skonen deugd, nietwaar. En vandaag mochten we hier niet klagen. En de volgende dagen ook niet, want 't is lang weekend.
    Fiets (f)link(s) verder.
    Stefaan en Ann

    BeantwoordenVerwijderen